A la deriva

by Joe Pask

supported by
/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  Descàrrega gratuïta.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Es tracta d'una funda de cartró amb les lletres dins d'aquesta.
  L'artwork és obra de Nacho Errando, i el dibuix de l'interior de Marcos Porras.

  Includes unlimited streaming of A la deriva via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days

    €5 EUR or more 

   

1.
Pròleg 03:10
Tanca els ulls i pensa en els teus dits com van tocar el cel, però la vida ens diu que res és per a sempre. Jo tanque els ulls i pense en tu i en mi ja no em queden records que puguen dir-me el que hem oblidat. Vaig pensar en tot el que vam fer mal i tampoc hi ha per a tant però tot es crema prop del teu foc. Jo se que ja no et trobe a faltar ja vaig cicatritzant la vida vola per als viatjants.
2.
Blau 03:30
Jo se i tu saps que estic ben fart dels teus plors i ja veuràs com l'infern dels nostres dies passats no tornarà. Jo veig per anticipat com els teus ulls seguiran brollant tota la pena i l'ansietat es mantindran dins del teu cor. Donam la mà, deixa de plorar seguirem junts els dos lluitant parat i pensa, veu més enllà i soles mira el que tens davant.
3.
Des de Sant Antoni veiem la posta de sol contemplant els dos junts les artèries d'Alcoi al seient de darrere del teu "dos cavalls" vaig pensant que deuria tractar d'oblidar. I tu sempre en el meu cap i tu sempre en el meu cor I tu sempre en el meu cap i tu sempre en el meu cor No haguera vingut de saber tot açò. Trobar-te en el bar fa que sagne el meu cor al final del camí on mai vas arribar en aquell raconet dos cadires i un got. I tu sempre en el meu cap i tu sempre en el meu cor. I tu sempre en el meu cap i tu sempre en el meu cor. I ara bé, el temps passa per tots hi ha algú que em despulla el dolor al meu cap ja no entra el rancor un nou vent que ja em plena. I tu sempre en el meu cap i tu sempre en el meu cor. I tu sempre en el meu cap i tu sempre en el meu cor.
4.
Epíleg 02:41
Vaig caminar pels teus camins vedats. Tot m'ha costat fins que he pogut trobar-me. Tot arribarà i potser faja mal però sols vull dir-te que hui tens el món als teus peus i ho se des que te'n vas anar. No et vull enganyar, a mi em va costar assumir que on n'hi ha un no hi ha dos i ara faig balanç de què se'm trobat i sols vull dir-te que hui tens el món als teus peus i ho se des que te'n vas anar. Vaig caminar per camins enfangats sempre m'ha costat tornar cap a casa Tot arribarà i potser faja mal però sols vull dir-te que hui tens el món als teus peus i ho se des que te'n vas anar. Veig lo bé que ens ha anat des que em vas soltar la mà.

about

"A la deriva" és un EP gravat en rigorós acústic pel Joe Pask als Estudis Blau una matinada de Juny. Quatre cançons gravades en valencià contant una història que, com la vida, avança trontollant. La maquetació és obra de Nacho Errando.

credits

released July 7, 2016

Joe Pask: Veu, acústica i harmòniques.

Blai Antoni Vañó Vañó: Mescla i màster.

license

all rights reserved

tags

about

Joe Pask Valencia, Spain

Tres anys després del seu disc Salt (La Fera CC, 2018), Joe Pask torna a la càrrega amb el seu nou disc: Jo i el món. Un crit generacional sobre el paper que li ha tocat viure en el món actual.
Este disc, composat junt a Blai Antoni Vañó com a tàndem creatiu, explora noves sonoritats, però sempre des de la visceralitat com a leit motiv per tal de transmetre emocions.
... more

contact / help

Contact Joe Pask

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Joe Pask, you may also like: